Verwijderalarm

Rechten The Big Bang Theory verlengd; Friends blijft ook in 2021

Het Netflix Verwijderalarm is de laatste tijd een flinke domper, toch is de schade zich aan het beperken. Vlak voor het verstrijken van de deadline zijn de rechten van The Big Bang Theory verlengd. Daarnaast is er nog meer goed serienieuws te melden.

The Big Bang Theory verlengd

De rechten van The Big Bang Theory zouden op 30 december aflopen, maar de melding is uit het Netflix-systeem verdwenen. De licentie is hoogstwaarschijnlijk dan ook verlengd, voor hoelang is wel de vraag. Mogelijk voor een jaar, misschien wel langer. Over deze deals brengt Netflix echter niets naar buiten. Behalve TBBT lijkt het er ook nog altijd op dat Prison Break zal blijven. Via social media bracht de streamingdienst naar buiten dat de serie zou verdwijnen, maar vooralsnog is er nimmer een melding geweest in het Netflix-systeem.

Friends blijft ook in 2021

Woensdagmiddag kwam er in ieder geval goed nieuws voor de fans van Friends. Deze legendarische komediereeks wordt al langer genoemd als aanstaande vertrekker, maar voorlopig is dat niet het geval. Netflix laat namelijk weten dat de serie in 2021 ook te zien zal zijn op de streamingdienst, dus er kan nog minimaal een jaar gekeken worden naar Friends.

Deze films en series verdwijnen nog wel in december

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?