Laatste Nieuws

Recasting! Deze actrice keert niet meer terug in Bridgerton

In de komende seizoenen van Bridgerton gaan we nog veel meer zien van Francesca Bridgerton. Ze zal er voortaan echter wel anders uitzien. Ruby Stokes keert namelijk niet terug in de komende seizoenen van Bridgerton. De makers stonden dan ook voor een recasting en hebben een vervanger gevonden.

Francesca Bridgerton

In de eerste twee seizoenen van Bridgerton was de rol van Francesca Bridgerton nog klein. Haar rol werd vertolkt door Ruby Stokes. Door haar drukke schema voor het aankomende Lockwood & Co. is zij echter niet beschikbaar voor de aankomende opnames. Zij wordt vervanger door Hannah Dodd die recent te zien was in Anatomy of a Scandal. Eerder had ze al een rol in onder meer Find Me In Paris, Harlots en Flowers in the Attic: The Origins.

Vertrek

De rol van Francesca was tot op heden erg mysterieus. In het eerste seizoen kwam ze twee keer voorbij en in het tweede seizoen had ze een rol in drie afleveringen. “Ik houd van Francesca, maar we zijn haar halverwege seizoen 2 kwijtgeraakt”, laat showrunner Chris VanDusen weten. “Nadat we alles geprobeerd hebben, moest er helaas een ander komen.”

In de toekomst verwachten we meer te zien van Francesca. Sterker nog, er zal waarschijnlijk zelfs een seizoen komen dat volledig om haar draait. Zij is tenslotte het zesde Bridgerton-kind en de derde dochter uit het gezin. In het derde seizoen maken we kennis met Hannah Dodd als Francesca. De opnames van seizoen 3 staan gepland voor in de zomer.

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?