Laatste Nieuws

Razendsnelle releasedatum Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 bekend

Chilling Adventures of Sabrina Netflix trailer

Het tweede seizoen van The Chilling Adventures of Sabrina is nu al in aantocht. Netflix heeft nu al bekendgemaakt dat de serie al razendsnel terug is voor zijn vervolg. Alhoewel het eerste deel nog maar een maand oud is en we in december nog een kerstspecial kunnen verwachten, wordt seizoen 2 van The Chilling Adventures of Sabrina al verwacht op 5 april.

Spin-off

The Chilling Adventures of Sabrina is tot op heden een groot succes bij Netflix. Nog voor de release van seizoen 1 was al duidelijk dat de streamingdienst twee seizoenen had besteld. De serie werd in eerste instantie aangekondigd als een spin-off van Riverdale, maar tot op heden wilde de showrunner er nog niet aan om de twee werelden ook samen te laten komen. Het valt echter niet uit te sluiten dat dat in de toekomst alsnog gaat gebeuren.

Releasedatum The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2

The Chilling Adventures of Sabrina seizoen 2 wordt op 5 april 20119 verwacht bij Netflix. De streamingdienst maakte dat via social media bekend en stuurde ook gelijk een teaser de wereld in. Nu al ziet het ernaar uit dat seizoen 2 nog donkerder wordt dan het eerste seizoen.

Netflix kondigde recent ook een kerstspecial aan van Sabrina. Die special wordt op 14 december toegevoegd aan het aanbod van Netflix.