Laatste Nieuws

Razendsnel: Firefly Lane seizoen 2 komt al in 2021

Een zeer verrassende mededeling, verstopt in een tweet van Netflix. Het tweede seizoen van Firefly Lane werd recent aangekondigd, maar daar leken we nog wel even op te moeten wachten. Wat blijkt nu: seizoen 2 komt al in 2021!

Tully en Kate krijgen knallende ruzie

In Firefly Lane zijn de hoofdrollen voor Katherine Heigl en Sarah Chalke. De serie heeft de gelijknamige roman van Kristin Hannah als leidraad gebruikt. De Netflix Original vertelt het verhaal van de twee hartsvriendinnen Tully en Kate over een periode van ruim dertig jaar. Niets kan hun vriendschap veranderen. Tot het aan het einde van het eerste seizoen ineens verschrikkelijk mis lijkt te gaan tussen de twee. Maar wat is er precies gebeurd?

Firefly Lane seizoen 2 komt al in 2021

De serie kwam pas begin 2021 uit op Netflix en werd goed ontvangen. Toch duurde het lang voor er een officiële melding kwam over de verlenging. Werd er achter de schermen echter al volop gewerkt aan het project? Het lijkt er wel op. In onderstaande tweet laat Netflix namelijk weten dat Firefly Lane seizoen 2 eind 2021 te zien zal zijn. Net zoals bijvoorbeeld Locke & Key in oktober en andere series momenteel in de maak zijn. Op een definitieve datum is het nog wel wachten.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?