Laatste Nieuws

Ragnarok seizoen 2 in mei naar Netflix

Het tweede seizoen van Ragnarok is in aantocht op Netflix. De bovennatuurlijke serie werd begin 2020 gelanceerd en in maart werd vervolgens duidelijk dat er ook een tweede seizoen besteld is. Dat tweede seizoen kunnen we vanaf 27 mei op Netflix verwachten. Daarmee hebben we zo’n anderhalf jaar moeten wachten op een vervolg.

This was only the Beginning

Onder de noemer ‘This was only the Beginning’ kunnen we binnenkort aan de slag met het tweede seizoen van Ragnarok. De Noorse serie is geschreven door niemand minder dan Adam Price, bekend van Borgen. Voor Ragnarok schreef hij een verhaal over het fictieve dorpje Edda. Het dorpje wordt geteisterd door milieuverontreiniging. Eén familie is verantwoordelijk voor de ellende met hun chemische bedrijf, maar eigenlijk hebben ze een dubbele identiteit. Ze hebben een eeuwenlange dubbele agenda om de einde van de mensheid te versnellen. Het is de taak van een nieuwe bewoner om dat te voorkomen.

Tweede seizoen

De opnames van Ragnarok zijn inmiddels volledig afgerond en Netflix heeft met donderdag 27 mei een releasedatum aangekondigd. Vanaf die dag kunnen we aan de slag met het complete tweede seizoen van de Noorse serie. Ondertussen aan de slag met andere Noorse series op Netflix? Denk eens aan Grenseland of Norsemen.

Bekijk de trailer van Ragnarok

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?