Laatste Nieuws

Queer Eye krijgt zesde seizoen in Texas

Netflix heeft een zesde seizoen besteld van Queer Eye. De Realityserie ging in 2018 van start en lanceerde sindsdien vier reguliere seizoenen en een special in Japan. Ondertussen werd er al een vijfde seizoen besteld en nu weten we dat de Fab Five ook terugkeert voor een zesde seizoen.

Texas

Netflix heeft voor de aankomende seizoenen ook al de locaties bekendgemaakt. Zo speelt seizoen 5 zich af in Philadelphia en wordt voor het zesde seizoen gekozen voor Austin, Texas. Daar zullen ze opnieuw mensen voorzien van een flinke make-over.

Fab Five

Queer Eye met de Fab Five in de hoofdrol ging in 2018 van start op Netflix. Antoni Porowski, Bobby Berk, Jonathan Van Ness, Karamo Brown en Tan France vomrn het team makeoverexperts. In de serie helpen ze mensen die vastzitten in hun leven door een complete make-over aan te bieden. Netflix heeft nog geen releasedata bekendgemaakt voor seizoen 5 en seizoen 6. Het zesde seizoen komt zeer waarschijnlijk pas in 2021.

Wil jij als eerste weten wanneer Queer Eye seizoenen 4 en 5 op Netflix België komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?