Laatste Nieuws

Queer Eye krijgt officieel een derde seizoen

Queer Eye krijgt officieel een derde seizoen. The Fab Five vertrekt naar een nieuwe stad voor meer nieuwe afleveringen. Waar de eerste twee seizoenen nog worden opgenomen in Atlanta, vertrekt het vijftal voor het derde seizoen naar Kansas City, Missouri. Daar zullen de heren potentiële nieuwe helden onder handen nemen.

Fab Five

In Queer Eye draait het allemaal om de Fab Five: Jonathan Van Ness, Antoni Porowski, Karamo Brown, Tan France en Bobby Berk. Deze vijf homoseksuele mannen hebben de taak meegekregen om onbekende een flinke make-over te geven. Dit kan zijn op het gebied van kapsels, maar de Fab Five adviseert daarnaast ook over eten, design en cultuur.

Queer Eye krijgt derde seizoen

Een dag nadat bekend is geworden dat Queer Eye genomineerd is voor vier Emmy Awards, werd bekend dat er ook een derde seizoen komt van de populaire Netflix-serie. Dat de serie zo’n succes is geworden, zal Netflix ongetwijfeld ook dankbaar voor zijn.

Die streamingdienst besloot de serie onlangs nieuw leven in te blazen. Vroeger was Queer Eye tenslotte al een goede hype in Amerika. Wanneer het derde seizoen verschijnt, is nog even afwachten. Duidelijk is al wel dat Atlanta verruilt wordt voor Kansas City.