Laatste Nieuws

Queen of the South seizoen 5 wordt laatste seizoen

Op 7 april aanstaande verschijnen de laatste tien afleveringen van Queen of the South in Amerika. En het zijn de laatste tien omdat seizoen 5 het afsluitende deel van de populaire actie- en misdaadserie wordt.

Queen of the South

Seizoen 4 van Queen of the South eindigde met een enorme cliffhanger en meerdere open verhalen rondom hoofdrolspeelster Teresa Mendoza. Liefhebbers kunnen dan ook niet wachten op het volgende deel, en die komt er dus spoedig aan. Maar helaas zal het daar verder ook bij blijven.

“We zijn enorm trots op de hele cast vanwege de magnifieke reis die we samen hebben afgelegd”, kondigt uitvoerend producent Dailyn Rodriguez aan. Dat de serie ooit in het klein in Mexico is begonnen, en uiteindelijk ook voor opnames naar bijvoorbeeld Malta, Colombia en Amerika is geweest, vervuld hem met trots. “We kunnen niet wachten om het laatste, explosieve deel van de serie met jullie te delen.”

‘Grensverleggende serie’

Ook Frances Berwick van NBCUniversal is lyrisch over Queen of the South. “Vijf ongelooflijke seizoenen met een briljante verhaallijn en dappere, krachtige personages. Deze serie heeft grenzen verlegd binnen het genre. Voor nu kijken we uit naar een grote finale die de liefhebbers gaat geven wat ze verdienen.”

Het is nog niet bekend wanneer Queen of the South seizoen 5, het laatste seizoen van de serie, op Netflix in België verschijnt. Wel kunnen we alvast beloven dat het een spektakelstuk gaat worden. Waarom? Dat lees je hier!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?