Laatste Nieuws

Queen of the South seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Queen of the South is één van de populairste misdaadseries van het moment op Netflix in België. En we hebben goed nieuws voor de liefhebbers, want het vierde seizoen komt op 1 september online bij de streamingsdienst.

Teresa Mendoza

Queen of the South is gebaseerd op het boek La Reina del Sur van schrijver Arturo Pérez-Reverta. De hoofdrolspeelster is Teresa Mendoza (Alice Braga), een arm meisje dat na de moord op haar drugs dealende vriend Güero zelf in het schimmige wereldje van de verdovende middelen belandt.

Ze werkt zich op van drugsezel tot de meest machtige drugsbazin van de wereld. Dat gaat gepaard met veel geweld vanuit haar vele rivalen, maar ook met onwaarschijnlijke liefdesverhalen en persoonlijke problemen.

Seizoen 4

Waar in buurland Nederland seizoen 3 en 4 tegelijkertijd op Netflix verschenen, moeten we in België nog even wachten op het vierde deel: die komt op 1 september in het aanbod te staan. Vanaf dan kunnen we verder genieten van de bikkelharde actieavonturen rondom La Patrona, Teresa Mendoza.

Trailer Queen of the South seizoen 4

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?