Laatste Nieuws

Productie Snowpiercer seizoen 2 al in volle gang

De productie van het tweede seizoen van Snowpiercer is al in volle gang. Alhoewel het eerste seizoen nog niet eens is verschenen, werd in mei van dit jaar al een tweede seizoen besteld. Het eerste seizoen van de reeks wordt in 2020 op TNT verwacht en vervolgens ook bij Netflix dat de internationale streamingrechten bezit. De productie van seizoen 2 blijkt al bezig.

Overleven

In Snowpiercer draait het om overleven en mede daarom wordt de serie hier en daar al vergeleken met The 100. Nadat een experiment om de klimaatverandering tegen te gaan verkeerd is gegaan, is de wereld veranderd in een ijskoude plek. Met -119 graden is het buiten zo koud dat het onmogelijk is om er te overleven. De enige overlevenden zitten dan ook in een trein, maar als daar een opstand begint uit te breken moet iedereen zich zorgen maken.

Snowpiercer seizoen 2

Het eerste seizoen van Snowpiercer wordt in 2020 verwacht, maar er komt meer. Nadat in mei van dit jaar duidelijk werd dat er al een tweede seizoen werd besteld, is nu duidelijk geworden dat de productie al in volle gang is. In het tweede seizoen maakt Sean Bean zijn opwachting. Hij was eerder al te zien als Eddard Stark in Game of Thrones.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?