Laatste Nieuws

Productie Peaky Blinders seizoen 6 begonnen

De productie voor Peaky Blinders seizoen 6 is eindelijk van start gegaan. Lange tijd zag het ernaar uit dat we lang moesten wachten op de komst van het zesde seizoen, maar nu is bekend geworden dat de productie toch van start is gegaan. Het nieuws werd bekend gemaakt door regisseur Anthony Byrne, die eerder al verantwoordelijk was voor de regie van seizoen 5.

Productie gestart

Nog voor de release van Peaky Blinders seizoen 5 werd duidelijk dat er ook een zesde seizoen zou komen. De start van de productie daarvan liet echter enige tijd op zich wachten. Tot nu, want via Instagram werd duidelijk dat de productie van start is gegaan. “We zitten in de pre-productiefase van seizoen zes. Binnenkort meer”, laat Byrne weten bij een foto van het script van de eerste aflevering. Uit die foto werd ook meteen duidelijk dat de eerste aflevering de naam ‘Black Day’ krijgt.

Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix

Naar verwachting zullen we nog wel lang geduld moeten hebben voordat we Peaky Blinders seizoen 6 kunnen bekijken. De verwachting van Britse media is dat de serie niet eerder dan in 2021 terugkeert voor nieuwe afleveringen. Voor seizoen 6 wordt er een tijdsprong gemaakt van vijf jaar naar 1934.

“De zaken zullen er nog slechter voorstaan. De spanning wordt groter en Tommy zit midden in alle onrust. Opnieuw zal het een ontdekkingstocht zijn met alle situaties van de jaren’30”, liet bedenker en schrijver Steven Knight al weten. Daarbij speelt de groeiende impact van het fascisme een belangrijke rol.

Wil jij als eerste weten wanneer Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?