Laatste Nieuws

Producer verklapt: Mindhunter seizoen 2 komt in augustus

Mindhunter seizoen 2

Versprak Charlize Theron zich per ongeluk of liet ze bewust vallen dat Mindhunter seizoen 2 in augustus op Netflix zal verschijnen? De producer zorgt er in ieder geval voor dat we ons op kunnen gaan maken voor het vervolg op de FBI-serie waarin seriemoordenaars worden ontleed.

Seizoen 2 Mindhunter over Atlanta Child Murders

Theron zat aan tafel bij de Howard Stern Show en daar werd de serie Mindhunter ook besproken. Stern was verrast dat Theron één van de producers had en vervolgens had ze nieuws dat Mindhunter in augustus terug zal keren voor het tweede seizoen. Dat is dan wel na bijna twee jaar wachten, want het eerste seizoen kwam al in november 2017. Eerder werd al bekend dat in nieuwe seizoen zal worden ingezoomd op de Atlanta Child Murders.

Ontleden van seriemoordenaars

Mindhunter draait om twee FBI-agenten: Jonathan Groff en Holt McCallany. Ze richten een nieuwe sectie op, waarin ze in gesprek gaan met seriemoordenaars. Het idee is om te achterhalen wat er nou eigenlijk in hen om gaat, waarom ze over gaan tot moorden en zo hopen ze hun gedrag te kunnen voorspellen. Het stuit op veel weerstand bij de FBI, maar zal uiteindelijk baanbrekend werk zijn. David Fincher is de regisseur van de serie, gebaseerd op het non-fictieboek Mind Hunter: Inside FBI’s Serial Crime Unit.