Laatste Nieuws

Producent The Crown maakt Behind Her Eyes voor Netflix

The Crown seizoen 2

The Crown-producent Left Bank Pictures heeft een nieuwe grote opdracht binnen gehengeld bij Netflix. Het bedrijf gaat aan de slag met de verfilming van de psychologische thriller Behind Her Eyes van Sarah Pinborough.

Behind Her Eyes

Het verhaal van de serie van Behind Her Eyes is gebaseerd op het gelijknamige boek van Sarah Pinborough. Het boek vertelt het verhaal van Louise, een alleenstaande moeder die werkzaam is als secretaresse en in de moderne sleur terecht is gekomen. Als ze een avond op stap gaat, kust ze de jonge, succesvolle David die haar nieuwe baas blijkt te zijn.

Om het nog wat ingewikkelder te maken, ontmoet ze een nieuwe vriendin genaamd Adele. Zij blijkt getrouwd te zijn met David. Ondertussen raakt Louise geobsedeerd door het paar. Pas als ze ze allebei leert kennen, begint ze de kloof te zien en komt ze erachter wat voor vreselijke geheimen ze verbergen.

Behind Her Eyes naar Netflix

Het verhaal van Behind Her Eyes wordt door Netflix in een serie gegoten. Left Bank Pictures gaat aan de slag als producent van de zes afleveringen. Steve Light en Angela LaManna, die we leerden kennen als schrijvers van The Punisher, zijn verantwoordelijk voor het script. De opnames van de serie gaan nog dit jaar van start in Groot-Brittannië.

Wil je als eerste op de hoogte zijn of en wanneer Behind Her Eyes op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!