Laatste Nieuws

Prison Break krijgt dan toch een zesde seizoen

De kogel is eindelijk door de kerk: Prison Break krijgt een zesde seizoen. Dominic Purcell, beter bekend als Lincoln Burrows, heeft bevestigd dat er al gewerkt wordt aan een seizoen 6 van de populaire serie. Op dat nieuws hebben fans liefst drie jaar moeten wachten.

Vier seizoenen

Prison Break was in eerste instantie bedoeld als een serie die uit vier seizoenen bestond. Met name de eerste seizoenen deden het uitstekend en op het moment dat de kijkcijfers inzakten, besloot FOX met de reeks te stoppen. Het duurde echter niet lang voordat toch besloten werd om verder te gaan met de reeks en dat leverde in 2017 een vijfde seizoen op. Nu, drie jaar later, blijkt er ook een zesde seizoen te volgen.

Prison Break seizoen 6

Dominic Purcell alias Lincoln Burrows kreeg op Instagram de vraag of er een zesde seizoen gaat komen van Prison Break. Zijn antwoord laat geen twijfel meer mogelijk: ‘ja’. Het is nog onduidelijk wanneer het zesde seizoen bij FOX verschijnt en uit hoeveel afleveringen het seizoen bestaat. Ook is het afwachten of en wanneer we seizoen 6 op Netflix mogen verwachten. De eerste vijf seizoenen zijn daar wel te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?