Trailers

Pretty Little Liars-ster speelt in Netflix-film Dude

Lucy Hale Pretty Little Liars Netflix

Lucy Hale speelt één van de hoofdrollen in Dude. Deze komedie-dramafilm wordt op vrijdag 20 april op Netflix gelanceerd. Hale is vooral bekend vanwege haar rol als Aria in Pretty Little Liars en dit jaar was ze te zien in de na één seizoen al gestopte serie Life Sentence.

Vier vrienden leven hun beste leven

Terwijl ze op de high school zitten krijgen vier vrienden een steeds hechtere band. Relaties, drugs en problemen. Alles bindt hun tot het beste leven dat ze zich kunnen voorstellen. Lucy Hale is één van de vier vrienden. Ze speelt Lily. Kathryn Prescott (Chloe), Alexandra Shipp (Amelia) en Awkwafina (Rebecca) maken de vriendengroep compleet. Alex Wolff heeft tevens een grote rol als Noah. Dude speelt zich af in de laatste twee weken van hun tijd op de high school.

Al in november 2015 werd bekend dat Olivia Milch met de film Dude haar debuut als director zou gaan maken. Het duurde vervolgens tot mei 2017 dat Netflix de rechten van de film kocht. Milch heeft het volledige script geschreven, ze was eerder ook schrijfster van Ocean’s 8.

Bekijk de trailer van Dude