Laatste Nieuws

Prequel van The Dark Crystal: Age of Resistance aangekondigd

The Dark Crystal Netflix

De legendarische fantasy avonturenfilm The Dark Crystal krijgt op Netflix een vervolg. Er komt van de revolutionaire film van Jim Henson namelijk een prequel serie. Dit heeft Netflix via onderstaande filmpje bekendgemaakt. De serie gaat uit tien afleveringen bestaan en de opnames beginnen dit najaar.

Gefilmd in Groot-Brittannië

The Jim Henson Company’s The Dark Crystal: Age of Resistance is een prequel serie van de fantasy film The Dark Crystal uit 1982 en speelt zich vele jaren voor de film begint af. De serie wordt gefilmd in Groot-Brittannië en de cast bestaat uit een ensemble van fantasierijke state-of -the art wezens gecreëerd door Jim Henson’s Creature Shop en Brian Found, de conceptuele ontwerper van de originele feature film.

The Dark Crystal: Age of Resistance keert terug naar de wereld van Thra voor een gloednieuw avontuur. Wanneer drie Gelflings het afschuwelijke geheim achter de krachten van Skeksis ontdekken, beginnen ze aan een epische reis om de rebelse strijdmachten aan te wakkeren in een poging de wereld te redden van de ondergang.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?