Laatste Nieuws

Podcast Dirty John krijgt eigen serie op Netflix

Vanaf 14 februari kunnen we op Netflix aan de slag met Dirty John. De podcasts van journalist Christopher Goffard zijn uitermate geschikt om te verfilmen en nu heeft netwerk Bravo ervoor gekozen om daarmee aan de slag te gaan. Het levert een serie op met bloedstollende true-crime stories, waarvan we het eerste seizoen al in februari op Netflix al kunnen verwachten.

John Meehan

In de eerste verfilming van de podcast draait het om John Meehan, ook wel bekend als Dirty John. In de podcast werd al duidelijk dat Goffard zich vast heeft gebeten in het verhaal. Dirty John had in het verleden een relatie met zakenvrouw Debra Newell. Via een datingsite hebben de twee elkaar leren kennen en Debra is stapelverliefd. Haar familie vertrouwt het echter niet en het loopt uiteindelijk ook niet goed af met haar.

Dirty John op Netflix

Het eerste seizoen van Dirty John wordt op 14 februari toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Seizoen één telt acht afleveringen en nu is al duidelijk dat er ook een vervolg komt. Het eerste seizoen werd eind 2018 overigens al uitgezonden bij Bravo.

Bekijk de trailer van Dirty John

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?