Laatste Nieuws

Plannen You seizoen 3 liggen al klaar, showrunner wil meer

Het tweede seizoen van You staat sinds Tweede Kerstdag online. Een groots kerstcadeau, wat nog net iets mooier werd toen Penn Badgley per ongeluk verklapte dat er zeer waarschijnlijk ook een vervolg komt. Showrunner Sera Gamble heeft zich in een uitgebreid interview uitgesproken over een eventueel derde seizoen. Daarbij liet ze ook weten meer seizoenen te ambiëren.

Derde seizoen

Gamble geeft toe dat Netflix nog geen derde seizoen heeft besteld, maar hoopt dat dat in de komende weken gaat veranderen. “Onze vingers zijn gekruist in de hoop dat we het verhaal mogen blijven vertellen. We hebben op dit moment nog geen officiële pickup of zoiets. Toen we de serie hebben gepresenteerd aan Netflix, hebben we het omschreven als in ieder seizoen een nieuwe obsessie, een nieuwe wereld.”

Dat is ook wat er gebeurd is. In het eerste seizoen verloor Joe Goldberg zijn hart aan Guinevere Beck in New York. Een seizoen later kwam hij als vreemdeling in Los Angeles terecht waar hij al snel Love leerde kennen. In een eventueel derde seizoen, staat Joe voor een nieuw avontuur. “We denken na over waar we naartoe willen in seizoen 3. We willen iets meer suburban, een insulaire wereld waar Joe als een vis in het water kan zijn.”

Buurvrouw

De makers hebben aan het eind van seizoen 2 al een nieuw verhaal ingeleid. Zo zien we Joe Goldberg door de schutting van zijn tuin gluren naar een nu nog onbekende vrouw. Hij lijkt een nieuwe obsessie te krijgen, vooral nu Love niet de vrouw blijkt te zijn die hij dacht dat ze was.

“Het belangrijkste aan de laatste scene is de bevestiging dat Joe nog steeds dezelfde is, op een manier die niet goed voor hem uitpakt. Het is duidelijk dat hij in een soort patroon terecht komt. Ik kan niet precies zeggen hoe het derde seizoen gaat zijn, maar ik kan zeggen dat dingen niet goed uitpakken voor Joe.”

Meer seizoenen You op Netflix

Naar verwachting wordt in de komende weken meer bekend over de toekomst van You. Gamble hoopt vooral dat zij en haar team de mogelijkheid krijgen om meer verhalen te verhalen. “Ik houd er niet van om dingen te beheksen door te specifiek te zijn. Ik zal zeggen dat we nog veel verhalen hebben om te vertellen. Ik ben niet bang om te zeggen dat we Joe zeker nog een paar seizoenen kunnen volgen.”

Lees ook: 6 Prangende vragen voor You seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?