Laatste Nieuws

Pieces of Her van Karin Slaughter wordt serie op Netflix

Netflix gaat aan de slag met een serie gebaseerd op het boek Pieces of Her van Karin Slaughter. Pieces of Her, ook wel bekend onder de naam Gespleten, werd in 2018 uitgebracht. Nu gaat Netflix aan de slag om de thriller om te zetten in een serie.

Gespleten

De boeken van Karin Slaughter zijn uiterst populair. Pieces of Her is haar meest recent verschenen werk. In het boek krijgen we te maken met Andrea Cooper (Andy). Altijd heeft ze gedacht dat ze uit een normaal gezin kwam, totdat ze op haar 31ste verjaardag met haar moeder gaat lunchen. De twee raken bij een schietpartij betrokken waarbij drie doden vallen. Ondertussen ontdekt Andrea dat haar moeder grote geheimen met zich meedraagt. Lukt het haar om te vluchten van de geheimen van haar moeder?

Pieces of Her op Netflix

Netflix heeft nu de rechten binnengehaald om Pieces of Her te mogen verfilmen. De serie gaat bestaan uit acht afleveringen. Charlotte Stoudt, die eerder al werkte voor Homeland en House of Cards, is verantwoordelijk voor het seriescript. Daarnaast is ze ook samen met Lesli Linka Glatter de uitvoerend producent van het project. Het is nog onduidelijk wanneer we de serie op Netflix mogen verwachten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Pieces of Her op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?