Laatste Nieuws

Pieces of a Woman toont heftige trailer met Vanessa Kirby

Pieces of a Woman is in aantocht op Netflix. In de winter lanceert de streamingdienst de laatste jaren een aantal films waarvan de verwachtingen hoog zijn. Na onder meer The Irishman, Two Popes en Marriage Story is het deze winter de beurt aan Pieces of a Woman. De officiële trailer van het aangrijpende verhaal is inmiddels gelanceerd.

Martin Scorsese

Pieces of a Woman is gemaakt onder toeziend oog van uitvoerend producent Martin Scorsese. De trailer werd dan ook uitgerekend op zijn 78ste verjaardag de wereld ingestuurd. Kornel Mundruzco ging als regisseur aan de slag van de film. De hoofdrol is voor niemand minder dan Vanessa Kirby.

Bevalling

In Pieces of a Woman draait het om een vrouw bij wie het verschrikkelijk misloopt tijdens de bevalling. In korte termijn gebeurt er van alles in haar leven, maar ook in dat van haar man (Shia LaBeouf) en van haar moeder (Ellen Burstyn). Terwijl ieder het hoofd boven water probeert te houden en er op een eigen manier mee om probeert te gaan, ontstaan er grote spanningen. De film is vanaf 7 januari 2021 te bekijken op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de trailer.

Bekijk de trailer van Pieces of a Woman

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?