Laatste Nieuws

Perfum en Tidelands op komst; Duitse en Australische Original Serie

Tidelands Netflix

Met Tidelands en Perfum komen er in december twee nieuwe series op Netflix. Tidelands is de allereerste Australische Netflix Original Serie, vanuit Duitsland mogen we Perfum verwachten.

Diepe passie voor geuren

Met DARK als vertrekpunt volgen de Duitse Netflix Original Series zich nu in rap tempo op. Dogs of Berlin komt op 7 december en twee weken later is het de beurt aan Perfum. Deze verfilming van de bestseller van Patrick Suskind komt op 21 december online. Op een kostschool raken zes kinderen met elkaar bevriend vanwege hun diepe passie voor geuren. Als een van hen jaren later op wrede wijze wordt vermoord, komen er tijdens de politieverhoren verontrustende geheimen over de groep boven water.

Bekijk de trailer van Perfum

Tidelands: Eerste Australische Netflix Original Serie

De mysterieuze plaats Orphelin Bay is de thuishaven van Tidelands. Cal McTeer heeft haar leven vooral doorgebracht in de gevangenis en keert terug naar haar geboorteplaats. In Orphelin Bay is echter onlangs het een dode visser aangespoeld en Cal ontdekt al snel een geheimzinnig genootschap met Adrielle Cuthbert aan het hoofd. Het is de inleiding voor een mysterieuze serie op land én water. Tidelands seizoen 1 verschijnt in zijn geheel op 14 december op Netflix.

Bekijk de trailer van Tidelands