Laatste Nieuws

Peaky Blinders seizoen 6 laat mogelijk lang op zich wachten

We moeten mogelijk lang geduld hebben voordat we aan de slag kunnen met Peaky Blinders seizoen 6. Terwijl het vijfde seizoen inmiddels verschenen is, blijken de opnames van seizoen 6 nog niet eens gestart. Inmiddels weten we ook meer van het verhaal van seizoen 6.

Opnames nog niet gestart

Op Netflix kunnen we sindskort aan de slag met het complete vijfde seizoen van de reeks. Nog voordat dat vijfde seizoen werd uitgezonden bij de BBC, werd al duidelijk dat er een vervolg zou komen. Toch zijn de opnames daarvan nog niet van start gegaan. Dat gaat pas gebeuren in het najaar van 2020. Daardoor ziet het ernaar uit dat we langer moeten wachten op seizoen 6 dan eerder gehoopt. Britse media verwachten nu pas een release in 2021.

Tijdsprong

Inmidels is wel iets duidelijk over het verhaal van seizoen 6. Zo is bekend geworden dat er een sprong in de tijd wordt gemaakt. Eindigde het vijfde seizoen nog in 1929, worden we in seizoen 6 meegenomen naar 1934. “De zaken zullen er nog slechter voorstaan. De spanning wordt groter en Tommy zit midden in alle onrust. Opnieuw zal het een ontdekkingstocht zijn met alle situaties van de jaren’30”, laat bedenker en schrijver Steven Knight weten. De groeiende impact van het fascisme speelt daarbij een belangrijke rol.

Wil jij als eerste weten wanneer Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!