Laatste Nieuws

Peaky Blinders seizoen 6 in aantocht, film laat lang op zich wachten

Peaky Blinders seizoen 6 is in aantocht. Steven Knight, de bedenker van de serie, heeft laten weten dat het zesde seizoen nu volledig afgerond is. De uitzendingen staan dan ook gepland. Ondertussen blijken we wel lang te moeten wachten op de afsluitende film.

Seizoen 6 Peaky Blinders

Peaky Blinders seizoen 6 is nu dan toch echt in aantocht. We hebben er even op moeten wachten, maar Knight heeft inmiddels tegenover Variety bevestigd dat de opnames van seizoen 6 helemaal zijn afgerond. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het seizoen en kunnen de afleveringen vanaf het voorjaar van 2022 uitgezonden worden bij BBC. Daarna verwachten we de afleveringen ook razendsnel op Netflix.

Film laat lang op zich wachten

Na het zesde seizoen van Peaky Blinders verschijnt er ook een afsluitende film. Daar zullen we wel lange tijd op moeten wachten. De opnames daarvan zullen pas op zijn vroegst in 2023 van start gaan. Op dit moment moet er zelfs nog aan het script gewerkt worden. “En dat is een soort van het einde van het Peaky Blinders dat we kennen.” Knight sluit ondertussen niet uit dat er later nog spin-offs komen omtrent Peaky Blinders.

Wil jij als eerste weten wanneer Peaky Blinders seizoen 6 op Netflix in België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?