Laatste Nieuws

Peaky Blinders seizoen 5 in oktober naar Netflix

Peaky Blinders Netflix

Peaky Blinders seizoen 5 heeft een releasedatum gekregen op Netflix. Het vijfde seizoen van de reeks is vanaf 4 oktober te bekijken bij de streamingdienst. Daarmee heeft Netflix al razendsnel na de aankondiging van BBC een releasedatum voor seizoen 5 bekendgemaakt.

Peaky Blinders

Peaky Blinders keert binnenkort eindelijk terug. BBC bestelde zes nieuwe afleveringen voor het vijfde seizoen. Eerder werd al duidelijk dat Thomas Shelby weer een belangrijke rol speelt in het seizoen. Hij is niet alleen meer verantwoordelijk voor het leiden van de bende, maar zal ook zijn functie binnen de politiek invulling moeten geven. In het vijfde seizoen zien we ook dat de Wall Straat-crash in 1929 grote gevolgen heeft voor de Shelby-familie. Ze hebben tenslotte hun legaal verdiende geld geïnvesteerd en zullen nu terug moeten vallen op het illegale geld.

Peaky Blinders seizoen 5 naar Netflix

BBC maakte een week geleden bekend dat de uitzendingen van seizoen 5 op 25 augustus van start gaan. Een rekensom leerde toen al dat de laatste aflevering dan wordt uitgezonden op zondag 29 september. De vrijdag daarna, op 4 oktober, kunnen we in België aan de slag met het complete vijfde seizoen van Peaky Blinders.