Laatste Nieuws

Peaky Blinders krijgt toch twee extra seizoenen

Even zag het ernaar uit dat het dan toch klaar was voor Peaky Blinders, maar nu is er goed nieuws voor de liefhebbers van de serie. De Britse gangsterserie leek er na vijf seizoenen mee op te houden, maar nu is bekend geworden dat Peaky Blinders in ieder geval nog twee extra seizoenen krijgt.

Peaky Blinders

In Peaky Blinders draait het om een gangsterfamilie in Birmingham in de twintigste eeuw. De familie Shelby heeft er alles voor over om steeds meer macht in handen te krijgen. Gedurende de seizoenen komen we steeds meer te weten of ze de familie dat ook voor elkaar krijgt. Achter de schermen wordt momenteel hard gewerkt aan seizoen 5.

Peaky Blinders krijgt extra seizoenen

Nadat het vierde seizoen van Peaky Blinders was uitgezonden, bleef het lange tijd stil rondom de serie. Duidelijk was dat er een seizoen 5 zou komen, maar dat werd dan ook wel direct gezien als het laatste seizoen. Nu is echter duidelijk geworden dat er ook sowieso nog een zesde en zevende seizoen komt. Het was bedenker Steven Knight die het goede nieuws bekendmaakte.

“We zijn blij dat er een zesde seizoen komt en hoogstwaarschijnlijk ook een zevende. We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murph gesproken en hij gaat er volledig voor”, aldus Knight tegenover Birmingham Press Club. Wanneer die seizoenen op Netflix verschijnen, is uiteraard nog afwachten. Voor seizoen 4 slaagde de streamingdienst erin om de afleveringen van de BBC-serie razendsnel online te krijgen.