Laatste Nieuws

Peaky Blinders begint bijna bij BBC, maar wanneer op Netflix?

BBC heeft bekendgemaakt dat het vijfde seizoen van Peaky Blinders bijna van start gaat. Vanaf 25 augustus worden de uitzendingen van seizoen 5 gestart, maar op Netflix in België kunnen we nog maar aan de slag met vier seizoenen. De grote vraag is dan ook wanneer we het vijfde seizoen bij de streamingdienst mogen verwachten.

Zes afleveringen

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders telt opnieuw zes afleveringen. Het ziet ernaar uit dat BBC iedere week een nieuwe aflevering uitzendt, waardoor de laatste aflevering van seizoen 5 op zondag 29 september te bekijken is. In seizoen 5 heeft Thomas Shelby opnieuw een bepalende rol. Hij zal de bende aanvoeren en zijn rol binnen de politie vervullen.

Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix?

Nu de BBC de nieuwe afleveringen van Peaky Blinders uitzendt, is het de vraag wanneer we in België op Netflix aan de slag kunnen met de zes episodes. Wat betreft Peaky Blinders liggen de uitzendrechten in België bij Netflix. De streamingdienst moet echter wachten op groen licht van de BBC voordat afleveringen mogen worden toegevoegd.

Bij seizoen 4 gebeurde dat één dag nadat de laatste aflevering werd uitgezonden. Het is nog niet duidelijk of dat ook bij seizoen 5 gebeurt. Mocht dat wel zo zijn, dan kunnen we mogelijk eind september al aan de slag met de nieuwe afleveringen. Het blijft echter afwachten totdat Netflix daar een bevestiging over geeft.

Wil jij als eerste weten wanneer Peaky Blinders seizoen 5 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!