Laatste Nieuws

Outer Banks seizoen 2 in juli naar Netflix

Het tweede seizoen van Outer Banks verschijnt in de zomer op Netflix. Vanaf 30 juli kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de zomerse jongerenserie. Dan hebben we ruim een jaar gewacht op een nieuw seizoen, want seizoen 1 verscheen in april 2020 op Netflix.

Teaser

Netflix maakte door middel van een teaser bekend dat we vanaf 30 juli aan de slag kunnen met het tweede seizoen van Outer Banks. Dan krijgen we eindelijk antwoord op de grote cliffhanger waar we mee achterbleven. John B belandde in het eerste seizoen namelijk met Sarah in een wilde storm. Terwijl hun vriendengroep denkt dat de twee het niet overleefd hebben, lijken John B en Sarah in rap tempo onderweg naar de Bahama’s waar de schat ligt.

Vervolg

De zoektocht naar het goud gaat dan ook in rap tempo verder. In de teaser zien we hoe het verhaal wordt opgepakt na de cliffhanger. Ook blijkt daaruit dat een deel van de opnames hebben plaatsgevonden op de Bahama’s. Vanaf 30 juli is seizoen 2 op Netflix te bekijken en de trailer is nu al te zien.

Bekijk de trailer van Outer Banks seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?