Laatste Nieuws

Orange is the New Black eindigt na zeven seizoenen

Netflix heeft vrij verrassend het einde van Orange is the New Black aangekondigd. Sinds afgelopen zomer zijn we in afwachting van het zevende seizoen en nu blijkt dat dit het laatste deel van de ontzettend populaire Netflix Original zal worden.

Litchfield

Orange is the New Black is na House of Cards de serie van Netflix die de grootste populariteit geniet. Na House of Cards maakt Netflix nu dus ook een einde aan die serie, die zich afspeelde in Litchfield. In deze gevangenis worden verschillende gevangenen gevolgd, waaronder Piper Chapmen.

Al jaren kunnen we de ontwikkelingen in de Litchfield-gevangenis volgen en de chaos werd er ook steeds groter. In seizoen vijf werd het zelfs zo’n bende dat de gevangenis verlaten werd en de gevangen verplaatst werden naar een nieuwe gevangenis. Dat resulteerde in een uiterst geslaagd zesde seizoen.

Netflix cancelt Orange is the New Black

Netflix heeft wel besloten om Orange is the New Black te cancellen, ondanks het succesvolle zesde seizoen. In 2016 werd al bekend dat Netflix tenminste zeven seizoenen zou maken van Orange is the New Black en die afspraak wordt ook gewoon nagekomen. Orange is the New Black zal dus stoppen na zeven seizoenen. De gevangenen maakten dit nieuws woensdagavond laat zelf bekend via social media.

Verrassend

Ondanks dat Orange is the New Black al een langlopende serie is komt het nieuws dat Netflix stopt met de serie enigszins als een verrassing. Het is inmiddels alweer een flink aantal maanden geleden dat het zesde seizoen verscheen en inmiddels wordt er gewerkt aan het zevende seizoen, dat pas in de zomer van 2019 verwacht wordt op Netflix. Toch greep de streamingdienst dit moment in oktober aan om bekend te maken dat er geen achtste seizoen gemaakt zal worden van Orange is the New Black.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?