Laatste Nieuws

Opvallend gezicht bij opnames La Casa de Papel opgedoken

La Casa de Papel Netflix

Het derde seizoen van La Casa de Papel wordt momenteel opgenomen en op de eerste foto’s is nu een opvallend gezicht opgedoken. De eerste beelden van het derde seizoen zorgen dan ook voor flink wat opschudding.

Opvallend personage

Het derde seizoen van La Casa de Papel wordt momenteel opgenomen in het Italiaanse Florence. Opmerkelijk genoeg is daar ook een opvallend gezicht gespot. Waar we in het tweede seizoen van de serie nog zagen dat het slecht afliep voor Berlin, is ze nu plots te zien op de eerste foto’s van La Casa de Papel seizoen 3.

Waarom momenteel wordt opgenomen in Italië is nog niet helemaal duidelijk. Het zou kunnen dat voor het derde seizoen gekozen is voor een verhuizing naar Florence, maar het zou ook kunnen zijn dat gekozen is voor een doorreis of een onderduikplan.

La Casa de Papel seizoen 3

Op Twitter hebben de makers van La Casa de Papel gereageerd op het verspreiden van de foto’s die zijn gemaakt tijdens de opnames. “Er zijn overal foto’s van ons. Hoe minder de politie ons kennen, hoe beter. Betracht alsjeblieft, volgende keer discretie.” Het ziet er wel naar uit dat we nog even moeten wachten tot het derde seizoen van La Casa de Papel verschijnt. Netflix heeft begin 2018 de volledige rechten van de serie gekocht en kondigde een derde seizoen aan voor 2019. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekend.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer La Casa de Papel seizoen 3 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

View this post on Instagram

❤️ #lacasadepapel #lacasadepapelbrasil

A post shared by La Casa De Papel ❤🏛 (@lacasadepapel._) on

View this post on Instagram

#lacasadepapel #netflix

A post shared by Divertissement 💯 modération © (@oklmworldwide) on