Laatste Nieuws

Opnames White Lines van maker La Casa de Papel van start op Ibiza

Terwijl we wachten op het derde seizoen van La Casa de Papel, werkt de bedenker van die serie alweer aan een ander project. De opnames van Alex Pina’s nieuwe project White Lines zijn op donderdag van start gegaan op Ibiza. De opnames duren tot oktober en vinden plaats op De Balearen.

Verdwenen dj

White Lines belooft nu al spannend te worden. De serie trapt af wanneer het lichaam van een verdwenen legendarische DJ twintig jaar na zijn vermissing plots opduikt op Ibiza. Zijn zus besluit op het eiland op onderzoek uit te gaan en komt in een wereld van dansclubs, leugens en cover-ups terecht. Ook wordt ze tijdens de zoektocht zelf geconfronteerd met haar eigen donkere kanten.

White Lines op Netflix

Het eerste seizoen van White Lines bestaat uit tien afleveringen die allen zestig minuten duren. Een releasedatum voor de spannende thrillerserie is nog niet bekend. Wel lijken we het eerste seizoen in 2020 te mogen verwachten. De cast bestaat met Laura Haddock (Guardians of the Galaxy, Transformers: The Last Knight), Marta Milans (Shazam,The Pier), Juan Diego Botto (Good Behavior) en Daniel Mays (Line of Duty, Rogue One: A Star Wars Story) uit een aantal bekende gezichten.