Laatste Nieuws

Opnames White Gold stilgelegd door beschuldigingen Westwick

Ed White Gold

De opnames van het tweede seizoen van White Gold zijn stilgelegd vanwege de beschuldigingen aan het adres van Ed Westwick. Louis C.K. heeft in een verklaring toegegeven dat de beschuldigingen aan zijn adres op waarheid berusten en daarop heeft Netflix direct actie ondernomen. Dit komt een week na de affaire rondom Kevin Spacey.

Beschuldigingen richting Westwick

De sneeuwbal die begon met Harvey Weinstein blijft momenteel doordenderen. Behalve personen rondom televisieproducties worden ook acteurs beschuldigd van seksueel misbruik. Uitgebreid belicht zijn de verhalen rondom Spacey, hij is inmiddels uit House of Cards geschreven. Nu zijn er ook beschuldigingen aan het adres van Ed Westwick. De acteur is vooral bekend van Gossip Girl en is momenteel te zien in White Gold. Deze serie van de BBC, waarvan Netflix de streamingrechten heeft, verscheen afgelopen zomer. Nu waren de opnames bezig voor het tweede seizoen, maar de BBC heeft besloten om de opnames stil te leggen zolang de zaak loopt. zelf ontkent Westwick de aantijgingen.

Louis C.K. komt met verklaring

In een artikel van de New York Times kwam Louis C.K. deze week in het nauw. Hij werd beschuldigd door vijf vrouwen van seksueel wangedrag. Het duurde niet lang voor de komiek met een verklaring kwam waarin hij het boetekleed aantrok. Louis C.K. gaf toe dat alle verhalen klopten en hij zich daarvoor wilde verontschuldigen. Het zorgde er wel voor dat alle partijen die aan hem verbonden waren direct de contracten verbraken. Zo ook Netflix. Er zou een tweede show van hem verschijnen, maar dit gaat nu niet door.