Laatste Nieuws

Opnames The Politician seizoen 2 al in volle gang

De opnames van het tweede seizoen van The Politician blijken al in volle gang. Ondanks dat het sinds de release in september lange tijd stil was rondom de serie, blijkt buiten de schijnwerpers toch een tweede seizoen van de reeks besteld te zijn.

The Politician

Het eerste seizoen van The Politician werd in september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het was de eerste serie die Ryan Murphy maakte voor Netflix sinds hij exclusief voor de streamingdienst aan de slag is. Sinds de release bleef het echter stil, maar is nu bekend geworden dat de opnames van het tweede seizoen al in volle gang zijn.

Payton Hobart

Murphy kennen we al van series als Glee, American Horror Story en Pose, maar met The Politician is hij met iets gloednieuws gekomen. In de reeks draait het om Payton Hobart, gespeeld door Ben Platt. Hij heeft eigenlijk maar één doel in zijn leven: President van de Verenigde Staten worden. In het eerste seizoen zagen we Hobart de eerste horde nemen: de middelbare school.

Alhoewel dat al een flinke uitdaging was, staat hem nog veel meer te wachten. Met de start van de opnames van het tweede seizoen is de volgende stap alvast gezet. Het plan is om uiteindelijk vijf seizoenen te maken, maar of de serie dat ook redt, is afwachten. Het uiteindelijke doel is om Payton in het Witte Huis te krijgen.

Wil jij als eerste weten wanneer The Politician seizoen 2 op Netflix België begint? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!