Laatste Nieuws

‘Opnames Stranger Things seizoen 4 staan al ingepland’

Netflix maakte op 4 juli heel wat fans blij door het langverwachte derde seizoen van Stranger Things toe te voegen aan zijn aanbod. Alhoewel het derde seizoen nog maar net te bekijken is bij de streamingdienst, is nu al duidelijk wanneer de opnames voor het vierde seizoen van start gaan.

Stranger Things

Alles wijst erop dat Stranger Things een vierde seizoen krijgt op Netflix. Zo liet Shawn Levy, producent en regisseur, al weten dat een vierde seizoen er sowieso zou komen. Kijkers bleven na de seizoensfinale van het derde seizoen ook achter met een grote cliffhanger.

Gezien de situatie rondom Jim Hopper en de laatste scene van seizoen 3 kon een vervolg niet uitblijven. En alhoewel Netflix nog een officiële bevestiging moet geven voor een vierde seizoen, weet Production Weekly zelfs al wanneer de opnames van seizoen 4 gepland staan.

Opnames Stranger Things seizoen 4

De opnames van het vierde seizoen van Stranger Things gaan in oktober van start. Wanneer de nieuwe afleveringen vervolgens worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix, is onduidelijk. Gezien Netflix achtereenvolgens heeft gekozen voor Halloween en The Fourth of July is het niet ondenkbaar dat voor seizoen 4 weer een feestdag wordt gekozen. Mogelijk kiest de streamingdienst dan voor Thanksgiving of Kerstmis 2020. Het is dus nog wel wachten op de officiële bevestiging.