Laatste Nieuws

Opnames Riverdale gestaakt na overlijden Luke Perry

Terwijl de uitzendingen van het derde seizoen van Riverdale momenteel in volle gang zijn, zijn de opnames van het seizoen nu gestaakt. De makers van de serie hopen met het stilleggen van de serie ervoor te zorgen dat de cast en crew voldoende tijd krijgt om het overlijden van Luke Perry een plekje te geven. Hij overleed op maandag op 52-jarige leeftijd nadat hij eerder opgenomen was in het ziekenhuis vanwege een zware beroerte.

Diep bedroefd

Via een officieel statement hebben de makers Roberto Aguirre-Sacasa, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater, Warner Bros. TV en The CW hun medeleven betuigd. “We zijn diep bedroefd omdat we kennis hebben genomen van het overlijden van Luke Perry. Een geliefde lid van de Riverdale-, Warner Bros- en CW-familie.”

“Luke was alles wat je hoopte: een ongelooflijk zorgzame, volleerde professional met een gigantisch hart en een vriend voor iedereen. Een vaderfiguur en mentor voor de jonge cast van de show. Luke was ongelooflijk genereus en hij gaf de set een boost qua liefde en vriendelijkheid. Onze gedachten zijn bij Luke’s familie in deze moeilijke tijd.”

Opnames Riverdale gestaakt

Om iedereen de tijd te geven om het verlies van Luke Perry een plekje te geven, zijn de opnames van Riverdale stilgelegd. Het is nog niet bekend wanneer de opnames voor het derde seizoen verder gaan en hoe de toekomst van de serie eruitziet. Mogelijk kiezen de makers voor een vervanger om de rol van Fred Andrews in te vullen, maar dat is afwachten. Volg het laatste nieuws rondom Riverdale en Luke Perry via de Riverdale fansite.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?