Laatste Nieuws

Opnames Bridgerton weer in de knoop? Lady Whistledown grijpt in

Het tweede seizoen van Bridgerton kent nogal wat hobbels. De serie werd dan wel razendsnel verlengd, daarna kwamen er veel problemen. Dat begon er al mee dat de opnamelocatie moest worden gedeeld met The Crown. Daarna lagen de opnames stil door positieve coronabesmettingen. En nu zou het weer mis zijn gegaan, tenminste dat brengen Engelse media. Tot woede van niemand minder dan Lady Whistledown.

Deadlines niet gehaald?

De afgelopen week zouden de opnames weer stil hebben gelegen, zo schreef onder meer The Sun. “De opnames zijn een grote chaos geworden door Covid en de bazen beginnen boos te worden. Dramaseries zoals The Crown zien hun productie vorderen zonder problemen. Deze nieuwe uitbraak heeft castleden en crewleden getroffen.” Zo zou er opnieuw vertraging zijn en lijken de deadlines niet gehaald te worden. Maar dit kon de krant kwamen te staan op een snelle reactie van Nicola Caughlan, de actrice die Lady Whistledown speelt.

Focus naar Anthony

Via haar sociale kanalen laat ze weten dat het absoluut niet waar is. Er wordt volgens haar keihard gewerkt aan het tweede seizoen van Bridgerton. Wanneer het seizoen te zien zal zijn, dat is nog wel een groot vraagteken. Want de opnames zijn in ieder geval nog lang niet klaar. Wel is duidelijk dat het in het tweede seizoen niet langer draait om Daphne Bridgerton. In plaats daarvan is de focus verlegd naar haar broer Anthony. “We hebben Anthony aan het einde van seizoen 1 op een kruispunt achtergelaten. Hij had net een relatie gehad, als je het zo wilt noemen, met zijn minnares Sienna. En hij gaat dit seizoen in, wetende dat hij een vrouw moet vinden.”

Niets missen van Bridgerton? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?