Trailers

Operation Finale: De jacht van Peter Malkin op Adolf Eichmann

Het waargebeurde verhaal over de legendarische Mosad-agent Peter Malkin verschijnt op 3 oktober op Netflix: Operation Finale. De film is gemaakt door Oscar-winnaar Ben Kingsley, met Oscar Isaac in de hoofdrol.

Architect van de Holocaust

Adolf Eichmann is één van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust. Direct na de Tweede Wereldoorlog verdween de ‘Architect van de Holocaust’ volledig van de radar en begon de zoektocht naar één van de grootste misdadigers uit de recente geschiedenis. Operation Finale laat het waargebeurde verhaal zien van de missie van Peter Malkin, die hem moest ontvoeren in Buenos Aires.

Grootste geheime agent van de eeuw

Aan hem de taak om Eichmann op te sporen en er vooral voor te zorgen dat hij zou worden berecht. De Duitser moest levend gevangen worden genomen, zodat hij voor de rechter kon verschijnen in Israël. Eichmann wordt in Operation Finale gespeeld door ben Kingsley, Oscar Isaac (bekend van Star Wars The Last Jedi en Ex Machina) vertolkt Malkin. Lang was zijn rol in de ontvoering onbekend, vanwege de geheimhouding bij de Mossad. Pas op het sterfbed van zijn moeder vertelde hij de waarheid en zou de boeken in gaan als de grootste geheime agent van de eeuw.

Bekijk de trailer van Operation Finale