Laatste Nieuws

Op deze data zijn The Flash, Arrow, Riverdale en The Good Place terug in 2020

In de Verenigde Staten is het feestseizoen nu echt begonnen en daardoor liggen de wekelijkse televisieseries stil. De winterbreak is aangevangen en het deze week zijn The Flash, Arrow, Riverdale (en eerder al) The Good Place voor het laatst te zien. Maar wanneer keren ze exact terug? We hebben het op een rij gezet.

The Good Place naar slotstuk

Voor The Good Place zit het er bijna op. Het vierde seizoen is het laatste seizoen, overigens op nadrukkelijk verzoek van de maker die het verhaal heeft afgerond. Op 10 januari zal aflevering 10 op Netflix verschijnen, daarna is er wekelijks een episode tot en met 31 januari. Dat is de datum van de slotaflevering, die ruim een uur zal duren.

The CW heeft flinke spreiding

Ook op Riverdale hoeven we niet heel lang te wachten. The CW, de zender die veel van de wekelijkse series van Netflix in de Verenigde Staten op de buis brengt, zal Riverdale half januari alweer vervolgen. Op 23 januari komt de eerstvolgende aflevering. Voor Arrow is het wachten tot 20 januari. Net zoals bij The Good Place is dit de opmaat naar het slotstuk dat wordt uitgezonden op 3 februari. Een paar dagen daarna gaat The Flash weer verder, namelijk 6 februari.

In de tussentijd een andere serie kijken? Bekijk eens de Netflix Serie Top 40 voor inspiratie!