Laatste Nieuws

Op deze data keren Riverdale, Dynasty en DC-series terug uit winterslaap

Met de Kerstdagen voor de deur gaan alle wekelijkse series in een (korte) winterslaap. Tijdens de feestdagen hebben de televisiezenders in de Verenigde Staten andere programmeringen, waardoor de series stilliggen. Netflix is afhankelijk van de uitzendschema’s in Amerika en kan de episodes dus ook pas weer uitzenden als het verder gaat.

Riverdale en Dynasty liggen stil

Wekelijks verschijnen er op Netflix diverse series. Momenteel gaat dat om Riverdale, Dynasty, The Good Place en de DC-series Arrow, The Flash en Black Lightning. Van deze series is deze week de laatste episode uitgezonden, of zal in het geval van Dynasty (zaterdag 22 december) en Black Lightning (dinsdag 18 december) nog een aflevering verschijnen. Daarna gaan de series een kleine maand in winterslaap.

Half en eind januari

The Good Place keert als eerste terug op 11 januari, al verschijnen er van deze serie ook nog maar drie afleveringen. Het goede nieuws is wel dat de komedie al verlengd is voor een vierde seizoen. Onder meer Riverdale keert op 17 januari terug, op zowel Arrow als Black Lightning zal tot eind januari gewacht moeten.

Op deze data keren de wekelijkse series terug

Arrow 27-jan S07E10
Black Lightning 28-jan S02E10
Dynasty 19-jan S02E10
Riverdale 17-jan S03E09
The Flash 17-jan S05E10
The Good Place 11-jan S03E10