Verwijderalarm

Ook Prison Break verdwijnt spoedig van Netflix

Nu het einde van het jaar steeds dichterbij komt, wordt ook steeds meer duidelijk van welke films en series we nog dit jaar afscheid moeten nemen van Netflix. Na de waslijst van afgelopen dinsdag heeft nu ook Prison Break zich bij de lijst gevoegd.

Prison Break

Netflix heeft ditmaal via de eigen sociale kanalen laten weten dat er binnenkort aardig wat films en series gaan verdwijnen. Alhoewel de laatste weken al steeds meer duidelijk werd dat titels als The Big Bang Theory en Sons of Anarchy op de nominatie stonden, is daar nu ook Prison Break bijgekomen. Van die serie werd recent bekend dat er toch geen zesde seizoen kwam.

Extra films op de nominatie

Naast de hierboven genoemde series zullen we later deze maand ook afscheid moeten nemen van de nodige films. Zo verdwijnen The Big Lebowski, Abeltje, Scarface en The Holiday op 29 december van de streamingdienst. Oudjaarsdag is de laatste dag waarop Pitch Perfect te bewonderen valt bij de streamingdienst.

Andere series mogelijk gered?

Opmerkelijk genoeg staan er de komende series meer titels op de nominatie om te verdwijnen dan Netflix momenteel deelt op zijn social media kanalen. Zo werden eerder ook Gossip Girl, The Fresh Prince of Bel-Air en How I Met Your Mother genoemd. Het is niet ondenkbaar dat Netflix voor die titels nog op zoek is naar mogelijkheden om de rechten toch te verlengen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?