Laatste Nieuws

Ook Marvel’s Jessica Jones krijgt tweede seizoen

Jessica Jones Netflix

Het succes van de Marvel-series op Netflix krijgt opnieuw een vervolg. Werd Daredevil al tegen de originele plannen in uitgebreid met een tweede seizoen (Daredevil seizoen 2 verschijnt binnenkort) en wordt The Punisher aan de reeks toegevoegd, ook Jessica Jones krijgt een tweede seizoen. Dit was niet verwacht, door het specifieke verhaal van het eerste seizoen.

Voor Daredevil kon er relatief eenvoudig een nieuwe vijand worden gezocht, maar de psychologische strijd tussen Jessica Jones en Kilgrave was een persoonlijke vete. Marvel’s Jessica Jones is een spannend en ‘edgy’ kijkje in het leven van één van de populairste nieuwe Marvel-personages van de laatste tien jaar. Het is de tweede Marvel-release in een reeks van vier epische live-action series.

Marvel’s Daredevil was de eerste van de reeks en Marvel’s Luke Cage en Marvel’s Iron Fist volgen in 2016. Deze series zullen leiden naar de samensmelting van alle personages in Marvel’s The Defenders. Dat wil dus zeggen dat er dit kalenderjaar drie series van Marvel op Netflix zullen verschijnen en in 2017 minimaal twee. Mogelijk komen er nog meerdere series van de superhelden, voor ze samensmelten in The Defenders.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?