Laatste Nieuws

Ook Luke Cage gecanceld door Netflix

Luke Cage Netflix

In navolging van Iron Fist heeft Netflix bekendgemaakt dat er ook geen nieuw seizoen meer komt van Luke Cage. Het is na twee seizoenen klaar voor de superheld die de straten van Harlem probeert te beschermen.

Luke Cage

Luke Cage ging in 2016 van start en is ontwikkeld door Cheo Hodari Coker. Twee seizoenen lang werden we meegenomen in het leven van Luke Cage, die na een mislukt experiment ineens over superkrachten en een onbreekbare huid beschikt. Als hij besluit te vluchten, komt hij in Harlem terecht. Alhoewel hij daar een nieuw leven probeert op te bouwen, merkt hij al snel dat hij ook daar geconfronteerd wordt met zijn verleden.

Geen nieuw seizoen Luke Cage

Precies een week na de bekendmaking van het shoppen van Iron Fist heeft Netflix nu naar buiten gebracht dat het ook klaar is voor Marvel-serie Luke Cage. “Helaas keerst Marvel’s Luke Cage niet terug voor een derde seizoen. Iedereen bij Marvel Television en Netflix is dankbaar voor de toegewijde showrunners, schrijvers, cast en crew die Harlem’s Hero tot leven hebben gebracht voor de afgelopen twee seizoenen en voor alle fans die de serie hebben gesteund”, klinkt een officieel statement over het annuleren van Luke Cage.

Volgens een bron van The Hollywood Reporter is de serie gecanceld vanwege creatieve verschillen en het onvermogen om tot een akkoord te komen voor het derde seizoen. Daredevil, Jessica Jones en The Punisher lijken de komende tijd nog niet geannuleerd te worden.