One To Watch

One To Watch: Het mysterie rondom Alice (of Sophie?)

The Missing 12 watch

Het is een steen goede serie en zeer geliefd hier in België. Van The Missing stond lange tijd één seizoen op Netflix, maar daar gaat op korte termijn verandering in komen. Vanaf 22 juni wordt namelijk het tweede seizoen van The Missing aan het aanbod toegevoegd.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek.

The Missing seizoen 2 op Netflix België

Het eerste seizoen van The Missing viel zeer in de smaak bij de kijkers. De serie was een productie van de BBC én Eén. De reeks werd volledig opgenomen in België, terwijl het verhaal zich afspeelt in Frankrijk. Of de opnamelocatie er iets mee te maken hadden is niet bekend, maar er werd volop genoten van het eerste seizoen. Met een 8.2 op IMDb scoort de serie erg hoog en dus werd er ook uitgekeken naar het tweede seizoen van The Missing, waarin een nieuw verhaal verteld werd, op Netflix.

Het wachten duurde uiteindelijk niet zo heel lang. Het tweede seizoen werd namelijk in het najaar van 2016 uitgezonden op de Vlaamse televisie. Daarom kon dit tweede deel nog niet aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden, is onze redenering. Zeker met populaire series als The Missing liggen rechtenkwesties gevoelig. Gelukkig is het Netflix gelukt om vanaf 22 juni de rechten van The Missing seizoen 2 te bemachtigen.

Ook voor The Missing seizoen 2 verbleef de cast in België voor de opnames. Daarnaast werd er gefilmd in Marokko en Duitsland. Uiteraard staat in dit tweede seizoen weer de vermissing van een persoon centraal. Dit keer draait het om Alice Webster. Zij wordt in Duitsland gevonden als ze instort. Alice blijkt al elf jaar vermist te zijn, maar is de persoon in kwestie Alice wel?

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?