One To Watch

One To Watch: De Tanners zijn weer terug

Fuller House seizoen 2 Netflix

Full House werd begin dit jaar met Fuller House nieuw leven in geblazen. Op 9 december volgt gelijk al het tweede seizoen van het vervolg op Full House. De comeback van de Tanners was een waanzinnig succes. Het is één van de meest gestreamde series van dit jaar op Netflix.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek, met wat extra achtergrond informatie. Dan is het verder aan jou om te bepalen of het daadwerkelijk iets voor jou is :).

Fuller House seizoen 2

Fuller House seizoen 2 heeft heel wat verrassingen voor de kijker in petto. Zo doet het broertje van Kimmy Gibbler zijn intrede in de serie, maar hij bemoeit zich niet alleen met zijn zus. Natuurlijk woont D.J. nog steeds met haar zusje Stephanie en beste vriendin Kimmy in het huis in San Francisco waar ze opgroeide. Het huis, waar de deur altijd open staat, is in seizoen 2 voller dan ooit. D.J. zorgt naast haar job als dierenarts voor haar drie kinderen en ook de tienerdochter van Kimmy, Ramona, en haar ex-man Fernando leven in het knusse huis.

Het tweede seizoen van Fuller House komt op een heerlijk moment. Tijdens de koude feestmaand is het heerlijk om op de bank te kruipen en een paar afleveringen van Fuller House te bekijken. Ook in Fuller House seizoen 2 spelen de feestdagen een belangrijke rol. Zo wordt er in het overvolle huis van de Tanners Halloween, Thanksgiving, Kerst en Oud & Nieuw gevierd. Net als seizoen van één van Fuller House telt ook deel twee van deze sitcom dertien afleveringen. Uiteraard zijn ook alle seizoenen van Full House op Netflix te bekijken.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?