One To Watch

One To Watch: Snelheidsduivels keren terug op Netflix

Disney Cars 12 Watch Netflix

De films van Cars zijn wereldwijd erg geliefd. Toen de animatiefilm van Pixar verdween van Netflix waren er dan ook heel wat pruillippen, maar nu is er goed nieuws: de scheurijzers keren 14 augustus namelijk terug met de film waarmee het allemaal begon.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek.

Cars op Netflix in België

Cars dateert uit 2006 en stond al eens eerder op Netflix. De stoere animatiefilm werd ook weer verwijderd, maar is vanaf 14 augustus dus weer terug op Netflix. Cars is dus een Pixar-film en dat valt onder Disney. Hierover was deze week nog flink wat onduidelijkheid, omdat Disney met een eigen streamingdienst komt. De terugkeer van Cars is een voorbeeld dat het in België voorlopig nog wel goed zit met Disney-films op Netflix.

Nu het einde van de zomervakantie zich al langzaam aandient is er voor de resterende tijd nog een cadeautje vanuit Netflix. Met Cars kunnen de kinderen  (en natuurlijk ook de ouders) genieten van het avontuur van Bliksem McQueen.  Snelheid is het enige dat telt voor de rode snelheidsduivel.

Bliksem is gewend om te winnen, maar als hij het tijdens de laatste race van de Piston Cup opneemt tegen Strip eindigt de strijd in een gelijke stand. Er moet een beslissingsrace komen, in Los Angeles. Onderweg naar LA gaat alles fout voor Bliksem McQueen. Zijn chauffeur Mack raakt Bliksem kwijt en bij het wakker worden komt Bliksem erachter dat hij er alleen voor staat. Hij moet op de een of andere manier in Los Angeles zien te komen, leert onderweg nieuwe vrienden kennen, maar loopt hij ook tegen nog meer tegenslagen aan.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?