One To Watch

One To Watch: Het leven in Riverdale gaat verder

One To Watch Riverdale

Wie heeft Fred Andrews neergeschoten bij een overval op Pop’s Chock’lit Shoppe en waarom? Dat is de grote vraag die centraal staat in het tweede seizoen van Riverdale, dat vanaf donderdag 12 oktober iedere week wordt voorzien van een splinternieuwe aflevering.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek.

Riverdale seizoen 2 op Netflix in België

Riverdale is op het eerste oog een onschuldig stadje, maar pas als er flink op de stad wordt ingezoomd blijkt veel niet te kloppen. In het eerste seizoen stond de moord op Jason Blossom centraal. Wie had de Golden Boy van de Blossom-familie vermoord en waarom? Nadat die vraag werd beantwoord, werd het vraagstuk voor het tweede seizoen ingeleid. Zo zagen we in de allerlaatste aflevering van seizoen 1 dat Fred Andrews het einde van het seizoen niet goed wegkwam. Tijdens een overval op Pop’s Chock’lit Shoppe werd hij neergeschoten.

In het tweede seizoen gaan we erachter komen wie het op Fred gemunt had, of hij de schietpartij heeft overleefd en waarom hij is neergeschoten. De situatie van zijn vader gaat Archie in ieder geval flink veranderen. In Riverdale seizoen 2 gaan we zien dat Archie zijn duistere kant gaat tonen. Zijn vriendin Veronica stapt uit haar comfort zone om Archie te steunen. Betty en Jughead horen de details aan van de schietpartij en vragen zich af wat de reden kan zijn. Ook voor Hiram Lodge, de vader van Veronica, zal in seizoen 2 een rol weggelegd zijn in Riverdale.

Riverdale seizoen 2 verschijnt vanaf 12 oktober wekelijks op Netflix. Net als bij het eerste seizoen worden de afleveringen één dag na de uitzending op The CW al toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het tweede seizoen is wel flink langer dan het eerste seizoen. In plaats van dertien afleveringen bestaat de tweede reeks uit 22 episodes. Bekijk hieronder een trailer van Riverdale seizoen 2.