Laatste Nieuws One To Watch

One To Watch: Komische actiefilm met Kevin James

One To Watch True Memoirs

True Memoirs of an International Assassin is een komische actiefilm met niemand minder dan Kevin James in de hoofdrol. James bewees in het verleden al regelmatig dat hij uitermate geschikt is voor films of series met een komische noot. True Memoirs of an International Assassin is een Netflix Original Film en gaat op 11 november in première.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek, met wat extra achtergrond informatie. Dan is het verder aan jou om te bepalen of het wat voor jou is :).

True Memoirs of an International Assassin op Netflix

In True Memoirs of an International Assassin kruipt James in de huid van Sam. Sam is in zijn vrije tijd schrijver en droomt er van om ooit eens een bestseller te produceren. Hij schrijft het fictieve verhaal The Memoirs of an International Assassin. Het boek gaat over de huurmoordenaar The Ghost die letterlijk en figuurlijk over lijken gaat en gevreesd wordt door de onderwereld. Als hij het verhaal opstuurt naar een uitgeverij wordt er enthousiast op gereageerd. Sam is zo blij als een kind dat er eindelijk een boek van hem in de schappen ligt, maar dan komt hij er achter dat de uitgever een kleine aanpassing aan het boek heeft aangebracht…

Aan de titel van het boek is namelijk één woord toegevoegd, maar dat is meteen een cruciale aanpassing. De uitgever heeft het boek uitgebracht als The True Memoires of an International Assassin. Hierdoor is het plotseling een non-fictie boek geworden en dus lijkt het er sterk op dat Sam als schrijver een boekje open doet over zijn leven als huurmoordenaar. Eén voordeel: hij trekt genoeg aandacht met het boek, maar dat heeft ook meteen een keerzijde. Ook bij criminele bendes is het boek terecht gekomen en dus wordt Sam ontvoerd om als huurmoordenaar een klusje te klaren.

Natuurlijk is Sam, die in werkelijkheid een accountant is, hier totaal niet geschikt voor. Zijn bouw komt niet bepaald overeen met die van een huurmoordenaar. Al snel krijgt zijn opdrachtgever dan ook al twijfels. Vijanden creëert Sam ook snel, maar gelukkig krijgt hij hulp. Rosa Bolivar meldt zich om The Ghost uit de brand te helpen. De beeldschone agente van de DEA brengt echter ook weer een hoop problemen met zich mee…

Bekijk hieronder de trailer van True Memoirs of an International Assassin

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?