Laatste Nieuws One To Watch

One To Watch: Eindelijk Pretty Little Liars seizoen 7

Pretty Little Liars Seizoen 7 Netflix

Pretty Little Liars behoort tot één van de meest populaire tienerseries van dit moment. Het mysteriedrama valt echter ook in de smaak bij de oudere kijker. Op Netflix staan momenteel zes seizoenen, maar daar komt komende week verandering. Pretty Little Liars seizoen 7 is vanaf 15 november eindelijk op Netflix te zien!

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek, met wat extra achtergrond informatie. Dan is het verder aan jou om te bepalen of het daadwerkelijk iets voor jou is :).

Zevende seizoen Pretty Little Liars op Netflix

Stiekem werd het zevende seizoen van Pretty Little Liars al veel eerder op Netflix verwacht. Helaas liep het anders en moesten we tot halverwege november wachten. De afgelopen jaren liep Pretty Little Liars namelijk gelijk met de Verenigde Staten. Netflix voegde steevast de nieuwste aflevering toe, een week na de uitzending in Amerika. Helaas gold die deal niet voor het zevende seizoen van PLL en dus bleef het eind juni stil. De weken daarna helaas ook en langzaam werd duidelijk dat het nog even ging duren voordat er op Netflix weer naar Pretty Little Liars gekeken kon worden. Eind oktober was er dan eindelijk witte rook, want toen maakte de streamingdienst bekend dat seizoen 7 van Pretty Little Liars vanaf 15 november op Netflix zou staan.

Het zevende seizoen van PLL is nu halverwege in de Verenigde Staten. In België kunnen wij dus vanaf 15 november niet het complete zevende seizoen zien, maar enkel het eerste deel van dit seizoen. De verwachting is dat Netflix in één klap alle afleveringen van het eerste deel toevoegt. Dat zijn dus tien afleveringen. In Amerika gaat Pretty Little Liars in april 2017 weer verder. Het is niet bekend of wij in België meteen mee kunnen kijken op Netflix, of dat er weer een maand of vijf gewacht moet worden op het vervolg.

Over seizoen 7

Het geheim rondom ‘A’ leek eindelijk ontrafeld, maar inmiddels is wel duidelijk dat er toch weer twijfels zijn ontstaan. Is Alison wel ‘A’, of is het toch iemand anders? Vast staat dat ‘A’ dingen weet die eigenlijk alleen Alison weet, maar toch is het niet helemaal zeker alles wel is wat het lijkt… In het zevende seizoen van Pretty Little Liars gaan we hoe dan ook meer te weten komen over dit mysterie. Het is namelijk bekend dat dit het allerlaatste seizoen van PLL is. Het einde is dus in zicht en dus zullen er, als het goed is, ook echte antwoorden op de vragen komen. Of dat in deel één, of deel twee van PLL seizoen 7 is, dat kunnen wij niet verklappen.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?