One To Watch

One To Watch: Dierenopstand in serie Zoo

Serie Zoo Netflix

De serie Zoo komt eindelijk naar Netflix. In september 2015 werd al bekend dat de streamingdienst de rechten van Zoo had verworven voor 2016. Uiteindelijk hebben we er tot de voorlaatste dag van 2016 op moeten wachten: op 30 december 2016 staat Zoo op Netflix.

Iedere week worden er nieuwe films en series aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Daar zit eigenlijk altijd minimaal één titel tussen die wel heel bijzonder is. Dit kan een film of serie zijn die gelanceerd wordt op Netflix, of een nieuw seizoen van een bepaalde serie, waarvan wij denken dat je dat echt niet mag missen. Daarom lichten wij die titel uit in deze rubriek, met wat extra achtergrond informatie. Dan is het verder aan jou om te bepalen of het daadwerkelijk iets voor jou is :).

Zoo

In Zoo komt het complete dierenrijk in opstand tegen de mensheid. De dieren zijn het zat om onderdrukt te worden door de mensen. De opstand begint met twee ontsnapte leeuwen in Los Angeles. Nadat zij de dierentuin zijn ontvlucht vallen de leeuwen mannen aan. Daarna worden op verschillende plaatsen in de wereld mensen aangevallen door dieren. Het is duidelijk dat alle dieren samen spannen om het op te nemen tegen de mensheid. Er wordt vervolgens een team van experts aangesteld om uit te zoeken waar dit zo plotseling vandaan komt en de opstand van de dieren zo snel mogelijk de kop in te drukken. Ineens wordt de mens namelijk met uitsterven bedreigt.

Best bekeken zomerserie

De serie Zoo is gebaseerd op het boek van James Patterson. CBS zag hier een serie in en kreeg daarin gelijk. In de zomer van 2015 was Zoo in Amerika voor het eerst op televisie te zien en het groeide daar uit tot de meest bekeken zomerserie van 2015. Een tweede seizoen werd dan ook snel besteld en in 2017 verschijnt er ook een derde seizoen. Op Netflix België is vanaf 30 december het eerste seizoen van de hitserie Zoo te bekijken.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?