Laatste Nieuws

One Day at a Time gecanceld na ‘zoektocht voor oplossing’

One Day at a Time zal niet terugkeren voor een vierde seizoen. De familiekomedieserie kreeg recent een derde seizoen op Netflix en daarna kwamen er al geluiden naar buiten dat de serie op de wip stond. Nu is de knoop doorgehakt.

Niet genoeg kijkers

Showrunner Norman Lear bracht al naar buiten dat er meer mensen naar de serie moesten gaan kijken om een verlenging te realiseren. Ondanks de oproep is nu toch besloten om ermee te stoppen. Ted Sarandos, bij Netflix verantwoordelijk voor de content, laat in een verklaring weten dat het een hele zware stap is geweest.

Niet te verantwoorden

“We hebben een hele moeilijke beslissing genomen door One Day at a Time niet te vernieuwen voor een vierde seizoen. We hebben weken gezocht naar een manier om een nieuw seizoen te maken. Uiteindelijk hebben simpelweg niet genoeg mensen naar de serie gekeken om nog een seizoen te verantwoorden. Het is een eer dat we hebben mogen werken met Norman Lear. Ik heb met de makers gesproken om onze beslissing zelf toe te lichten. Net zoals ik de schrijvers, crew en cast wil bedanken. Het is een teleurstelling dat niet meer kijkers One Day at a Time hebben ontdekt.”

Op zoek naar nieuwe partij

Producent Sony Pictures heeft geen verklaring afgegeven. De producer is vermoedelijk op zoek naar een nieuwe partij om de serie toch een vervolg te geven. One Day at a Time is een remake van de One Day at a Time uit de jaren’70. In de serie zorgt een recent alleenstaande Cubaans-Amerikaanse moeder voor haar tienerdochter en oudere zoon, samen met haar ietwat ouderwetse moeder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?