Laatste Nieuws

Once Upon a Time seizoen 7 in september op Netflix

Once Upon a Time seizoen 7 is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we het zevende en laatste seizoen van de populaire reeks in september op Netflix kunnen verwachten. De eerste van de maand is het gelijk raak.

Afsluiter

Once Upon a Time gaat met zijn zevende seizoen ook direct zijn laatste seizoen in. Eerder dit jaar werd bekend dat het na het zevende seizoen klaar zou zijn voor de serie. Eerder werd dat ook al gedacht van seizoen 6, maar toen kwam er door middel van een reboot toch nog een nieuw seizoen bij.

Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Het lange wachten is nu bijna voorbij, want Once Upon a Time seizoen 7 verschijnt op 1 september bij Netflix. Het betekent ook gelijk het laatste seizoen van de reeks die nog altijd mateloos populair is. Voor seizoen 7 zijn de geliefde hoofdrolspelers niet terugkeert. Hen zien we slechts nog één keer terug om toe te lichten waarom ze uit de reeks zijn verdwenen. Het zevende seizoen van Once Upon a Time speelt zich vijftien jaar na de laatste aflevering van seizoen 6 af en is vanaf 1 september te bekijken via Netflix.

Altijd als eerste op de hoogte wanneer een nieuw seizoen verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?